Thursday, January 18, 2007

Malaysia!

Paa onsdag morgen tok vi bussen fra Singapore til Kuala Lumpur i Malaysia. Bussturen tok ca 5 og en halv time, med en stopp paa 20 raske minutter. Landskapet vi kunne se fra veien var stortsett det samme, masse traer, vegarbeid og flom enkelte steder.

Vel fremme i Kuala Lumpur fant vi ut at det var ganske kort vei til hostellet vi skulle bo paa. Varme og svette tenkte vi at siden vi allerede var paa busstasjonen kunne vi sjekke bussprisene og tidene til Langkawi. Foer vi rakk aa komme ut av bussen ble vi "angrepet" av 2 taxi sjaafoerer og et par andre som ville selge oss bussbilletter. Raskt skjoente vi at dette var ikke tiden til aa staa her aa argumentere med disse folka saa vi fikk revet oss loes og kommet oss av gaarde mot hostellet. Det viste seg aa vaere ganske mye lenger til hostellet fra busstasjonen enn vi hadde trodd. Hadde vi ikke hatt med sekkene vaare hadde det ikke vaert saa ille, men med sekk og 30 grader og hoey luftfuktighet saa ble det ganske varmt.

Hostellet vi bodde paa i Kuala Lumpur het Travellers Palm og var et trivelig lite sted, med veldig hyggelige mennesker. Her traff vi en Canadier som het Shawn, vi fikk med oss han ut paa middag og fikk trent litt paa engelsken^^. Noen av jentene gikk ut og fikk oppleve noe av utelivet Kuala Lumpur har aa by paa, de klarte til og med aa treffe paa BigBrother Rodney og dro paa nach til han, paa hotellrommet han bodde paa.

Siste dagen i Kuala Lumpur ble brukt til aa vandre i China Town, mye innpaaslitne selgere og mye interessant aa titte paa. Etter et par timer her tok vi taxi til Janan Alor, en gate kjent for restauranter, og spiste lunsj/middag. Mette og fornoeyde dro vi til et kjoepesenter og fikk shoppet litt sommerklaer, det er jo begrenset hvor mye vi kan handle siden vi har rimelig begrenset med plass i sekkene vaare, men noe faar man jo alltids plass til.




I kveld tar vi nattbussen videre til Langkawi som er en oey rett nedenfor grensen til Thailand. Her skal vi vaere et par dager i foerste omgang foer vi bestemmer oss for hva vi skal gjoere videre.

- Siri, som sitter paa en internettkafe i Kuala Lumpur, mens regnet fosser ned utenfor. Fortsatt varmt da :)