Tuesday, January 16, 2007

Foerste stopp, Singapore

Ja da var vi ute paa tur. Reisen startet med en kjedelig flytur til Paris, her maatte vi faa nye billetter og det viste seg aa vaere et problem for to av oss som ikke hadde faat inviglet visum til Australia. Etter litt tid ordnet det hele seg og vi fikk litt tid til aa faa oss litt mat. Av en eller annen grunn endte vi opp paa Mc'ern, hvor folk satt aa roeyket :S kl 23.15 tok flyet av fra Paris og startet den 12 timer lange ferden mot Singapore. Vi hadde hver vaar tv og mye aa velge mellom av filmer, men ingen oversikt over naar de startet og hvor lange de var saa litt vanskelig aa foelge med. Jeg overlevde natten, og fikk sove overraskende mye. Fremme i Singapore var klokken blitt 18.00 lokal tid, og nye problemer ventet. Carina sin bagasje hadde forsvunnet paa overgangen fra Paris til Singapore saa da maatte ting ordnes for aa faa den tilsendt til stedet vi skulle sove. Dette ble ordnet og vi gikk ut for aa faa skaffet en drosje til Sleepy Sams hvor vi skulle sove. Drosjesjaafoerene var ikke helt sikre paa hvor dette var, men etter mye kartlesing og forklaring klarte vi aa finne frem til stedet. Meget koselig backpacker sted, som selvfoelgelig hadde andre norske gjester.



Kvelden gikk med til aa vandre gatelangs for aa finne et sted vi kunne faa oss en matbit. Etter en del vandring kom vi frem til et sted hvor vi fikk mat, som smakte stekt, men alle var glade aa fornoeyde:)

Idag har vi vaert paa shopping i Singapore, ingen har noe saerlig plass i sekken saa det har vaert mest windowshopping^^

Planen for kvelden er en singapore sling naa straks, deretter et par pils foer vi pakker for morgendagen. Klokken 10.30 gaar bussen til Kuala Lumpur og nye utfordringer :)

- Siri

Singapore Sling