Monday, April 16, 2007

Surfers Paradise

Ja da var det vel på tide med en liten oppdatering:)
Nå har jeg hatt påskeferie i ca en uke og har en uke igjen. Den første uken dro Martine, Veronika, Monica, Elisabeth og jeg til Gold Coast og Surfers Paradise.

Torsdag 5. april var avreisen, vel fremme på Gold Coast airport kom Ludvig, en venn av Elisabeth, og hentet bagasjen. Jeg skulle sove et annet sted enn de andre så jeg var heldig å ble kjørt hjem til Cecilie. Det var kjempe moro å treffe Cecilie igjen, var utrolig lenge siden sist.Stranda i Surfers


Høye hus
Trappa ned til stranda


Vannet var varmt! mye varmere enn der vi bor.

Cecilie og Torstein


Elly, Torstein og Alette


De første dagene gikk med til å både feste og slappe av. Mandag tok vi toget til Brisbane for å ha vært der. Det var en ganske interessant reise, først tok vi taxi til togstasjonen, herfra gikk det tog, men toglinja var under arbeid så plutselig måtte vi gå av toget og inn på en ventende buss. Denne bussen kjørte oss til en ny togstasjon hvor vi tok et nytt tog helt inn til Brisbane. Strengt tatt fikk vi vel egentlig ikke sett noe spennende der, men vi gikk nå litt rundt i gatene og kan si at vi har vært der. Turen hjem ble noe bedre enn turen til, vi tok toget til der det var arbeid, så ble vi satt på
en buss som kjørte oss hele veien hjem til Surfers Paradise. Det var ganske digg.
Jentene i BrisbaneI Brisbane er det ikke bare duer og måker som leter etter matrester, denne svære jævelen luska rundt oss under hele måltidet.. ikke noe man vil ha oppi maten akkurat.


Dagen etter tok vi turen til Sea World og fikk sett på masse dyr og kjørt både tømmerrenna (som kalles Vikings Revenge her), piratskip og berg og dalbane. Vi fikk også med oss et delfinshow, som jeg har klart å filme store deler av:) 
Jentene i piratskipet Isbjørn i syden, han hadde airkondition, vifter og nedkjølt vann. 


Vero og Monica på Avenue 


Elly og meg på avenue 


Elly, Vero, Monica og meg på Melbas


Siste kvelden i Surfers Paradise var det bursdagen til Veronika. Kvelden startet med et par pils på Avenue, en lokal sportsbar, før vi i 12 tiden dro på Hollywood Showgirls. Her vanket det lapdance på bursdagsbarnet, og noen andre snek seg også til litt moro.

Avreise var kl 19:10 torsdag kveld, men de andre sov på et motell og måtte ut kl 10 og dro derfor rett til flyplassen. Der lå vi og sov utenfor innsjekkinga i ca 5 timer, før vi fikk komme inn på terminalen.

Flott tur! men det var veldig godt å komme tilbake til gode gamle GlenÆlg!


Vero på flyplassen


Monica på flyplassen


Søvnige jenter på flyplassen


Sånn ellers så har jeg det fint, har blitt lei av å feste så har fått meg leiekort på en videosjappe så ser en del film for tiden. Kontoen begynner også å skrante så er best å holde seg inne og ikke bruke no penger:)